Close Menu
  • الصفحة الرئيسية
  • الاخبار الفنية
  • الاخبار السياسية
  • الأخبار اليومية
  • نضال الأحمدية
  • ولو
  • صحة_وجمال
  • نبذة عن الجرس
فيسبوك X (Twitter) الانستغرام يوتيوب تيكتوك
فيسبوك X (Twitter) الانستغرام يوتيوب تيكتوك
المصدر الأبرز  لأخبار المشاهير  والمجتمع والسياسة من حول العالمالمصدر الأبرز  لأخبار المشاهير  والمجتمع والسياسة من حول العالم
السبت, مارس 7
  • الصفحة الرئيسية
  • الاخبار الفنية
  • الاخبار السياسية
  • الأخبار اليومية
  • نضال الأحمدية
  • ولو
  • صحة_وجمال
  • نبذة عن الجرس
المصدر الأبرز  لأخبار المشاهير  والمجتمع والسياسة من حول العالمالمصدر الأبرز  لأخبار المشاهير  والمجتمع والسياسة من حول العالم
الرئيسية»اخبار يومية»أمينة خليل: مش بحب كلمة لأ والست مش أقل من الراجل!

أمينة خليل: مش بحب كلمة لأ والست مش أقل من الراجل!

فبراير 5, 20232 دقائق
فيسبوك تويتر لينكدإن البريد الإلكتروني واتساب Copy Link
أمينة خليل وخطيبها وتامر حبيب
أمينة خليل

أدلت الفنانة المصرية أمينة_خليل، بتصريحات جديدة خلال حلولها ضيفةً على برنامج أدينا بندردش، الذي تقدمه شيرين عرفة ويُعرض على السوشيال ميديا.

قالت أمينة: ذهبت لطبيبة نفسية وتعلمت منها أشياء كثيرة من ضمنها إني أعرف أدافع عن نفسي وأعرف قيمتي، وبحس إن في ناس كتيرة مش بيكونوا عارفين قيمتهم فبيتقلبوا حاجات كتير المفروض مش يتقبلوها.

اقرأ: جيجي لامارا يعلق على خبر طلاق نانسي عجرم!

تابعت: أنا عنيدة ومش بحب كلمة لا ومش بحب يتقالي لا، ومش محتاجة أرضي كل اللي حواليا وفي حاجات في حياتي وقفت فيها وقلت لا، زي إني همثل أو إني هسافر أمريكا، وطالما بحب شخص صعب أقوله لا وممكن أجي على نفسي علشانه، لكن مش لدرجة تقبل الاستغلال أو أذية نفسي، لإن بالعكس ده بيقفلني من الشخص.

واستكملت: كل يوم الصبح بحمد ربنا على 10 حاجات، وبليل برضه 10 حاجات، وبالتالي بيفضل لساني يتعود على كلمة الحمد لله.

وتطرقت لعلاقة والدها بوالدتها، فقالت: الاتنين بيحترموا بعض أوي وبيتقبلوا بعض جدا، وبيخلوا بالهم على بعض وأعتقد إن العشرة بتخلي الناس تزهق من الخناق وأكتر حاجة بحبها في أهلي إنهم مازالوا متمسكين ببعض.

وأشارت إلى أنها لا تحب تعامل بعض الرجال مع السيدات على أنهن بلا رأي، حيث أنها مرت بذلك الموقف من قبل، مضيفة : مش صح إن الست تمثل أنها أقل من الراجل عشان تحسسه إنه أعلى، أصل هتفضل ممثلة وعايشة الكدبة كل ده، والمفروض إنها لا تقلل من نفسها عشان الطرف التانى يحس إنه أعلى وأفضل، ومهما حاولت تمثل هيبان في مواقف قوتها، وبالتالي ليه نمثل، وأنا مش بحب إن الرجالة يتعاملوا مع الست على إنها شئ بلا رأي أو فكر، وأنا اتحطيط في الموقف ده قبل كده.

السابقمادلين طبر: أنا مسيحية اقرأ القرآن
التالي بيرين سات تحترم زوجها عندما تقدّم الجنس!

المقالات ذات الصلة

3 دقائقفبراير 21, 2026

رسالة مرعبة من بولا يعقوبيان

اخبار يومية
2 دقائقفبراير 19, 2026

فرنسا واسبانيا تمنعان الشباب من السوشيال ميديا

اخبار يومية
1 دقائقيناير 8, 2026

مورغان اورتاغوس ستتزوج مليونير لبناني – صور

اخبار يومية
3 دقائقديسمبر 6, 2025

البطلة القاضية غادة عون ترد على علي حمادة

اخبار يومية
2 دقائقديسمبر 6, 2025

محمد صفا يتزوج حوراء درغام

اخبار يومية
1 دقائقنوفمبر 14, 2025

هل تزوجت امرأة حبيبها على ChatGpt

اخبار يومية
فيسبوك X (Twitter) يوتيوب الانستغرام
  • لبنان
  • مصر
  • سوريا
  • الأردن
  • العراق
  • السعودية
  • المغرب العربي
  • تركيا
  • اتصل بنا
ALJARAS Magazine © 2026

اكتب كلمة البحث ثم اضغط على زر Enter

حاجب الإعلانات مفعّل!
حاجب الإعلانات مفعّل!
"يُعتبر الدعم الذي نتلقاه من خلال الإعلانات عبر الإنترنت حجر الزاوية في استمرارية موقعنا. نتوجه إليكم بالتقدير ونطلب منكم المساندة بتعطيل مانع الإعلانات الخاص بكم لضمان تقديم الدعم الكامل لنا."
لدعمنا، يرجى تعطيل حاجب الإعلانات